Mikä ihme on Setlementti? Tutustu Suomen setlementteihin ja niissä tehtävään setlementtityöhön Naapurina Setlementti videon kautta.

Tarinamme

Tietoa meistä 

Linnala Setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. Työskentelemme ihmisten keskellä, ihmisten kesken. Työmme perustuu vuoropuheluun ja tasavertaiseen kohtaamiseen, jossa puretaan sukupuolten, sukupolvien, uskontojen ja kulttuurien välisiä ennakkoluuloja. Tunnistamme yhteiskunnallisia epäkohtia ja teemme niitä näkyväksi. Uskomme, että ihmisissä on voima, ideat ja ratkaisut omaan hyvinvointiinsa liittyvissä asioissa. 

Linnala_vuosikertomus_2021

Olemme Suomen Setlementtiliiton jäsen.

Historia

Yhdistys perustettiin 1994. Linnala Setlementti ja opisto nimi otettiin käyttöön 2016, kun Setlementtiyhdistys Naapuri ry ja OmaPolku ry yhdistyivät. Toimimme monialaisesti ja rakennamme yhteisöjen yhteisöä.  

Tutustu historiaamme

Strategia

Linnala Setlementti ja opisto unelmoi ihmisten ja heidän yhteisöjensä hyvästä elämästä. Toimimme Rohkeasti ihmisen puolella. Perustana on sitoutuminen setlementtiliikkeen yhteisiin arvoihin.  

Katso strategiset tavoitteemme

Organisaatio ja hallinto

Linnala Setlementti ja opisto ry toimii pääasiassa avustusrahoitteisesti. Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy:n arvopohjaisen liiketoiminnan tavoitteena on tuottaa hyvinvointia asiakkaille ja tuloja yhdistykselle.  

Tutustu organisaatioomme