Mitä setlementtityö on pähkinänkuoressa? Katso tästä video Naapurina Setlementti Linnala

Höyrymakkara sinapilla ja maito, kiitos!

Keskustorin Nakkifakiirin toiminnalla on yli 50-vuotiset perinteet. Linnala Setlementti ja opisto osti toiminnan 2020 keväällä. Lupauksemme mukaan toiminta jatkuu ”gastronomisesti korkeatasoisena ja asiakkaita arvostavasti kohtaavana Savonlinnaen katuruoka- ja kaupunkikulttuuriperinnön vaalijana”. Keskustorin Nakkifakiirin facebook-yhteisö luo hyvää mieltä lämminhenkisellä ja humaanilla viestinnällä.

Kioskin tuotevalikoima on rajoitettu perinteiseen 1960-luvun valikoimaan: tarjolla on höyrymakkaraa ja maitoa ja luirua sinappia. Nakit, höyrylenkki ja sämpylät ovat kotimaisten perheyhtiöiden tuotteita: Savonlinnaen Lihajalostamon makkaroita ja Leivon leipomon sämpylöitä. Ympäristö- ja ilmastovastuullisena toimijana valikoimiin on otettu myös Muu-vegenakki. Uutena tuotteena on Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan limonadi. Nakkifakiirin asuna on perinteen mukaisesti valkoinen takki ja suikka.

Keskustorin Nakkifakiiri on auki säännöllisen epäsäännöllisesti. Koronapandemian aiheuttamien taloudellisten menetysten korvaamiseksi Nakkifakiiri toivoo rahalahjoituksia yhdistykselle!